Samenwerkingsverband 2802
Laurentiusstichting

Disclaimer

Deze site wordt door de ICT afdeling van de Laurentiusschool beheerd en voldoet aan de Nederlandse wet. De site is ontwikkeld voor alle ouders, verzorgers en geïnteresseerden. 

Materiaal van deze site mag op geen enkele wijze worden gekopieerd, naar een andere computer worden verstuurd, op een elektronisch prikbord worden geplaatst, worden gewijzigd of op enigerlei wijze worden verspreid. Het gebruik van dit materiaal op enige andere website of binnen een andere computeromgeving is verboden. Hierbij gaat het niet alleen om foto's maar ook tekst, tekeningen en andere afbeeldingen.

Hoewel de ICT afdeling voldoende aandacht besteedt aan het correct en up to date houden van deze site, geeft het geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. 
De ICT afdeling accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden, typfouten of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment worden gewijzigd. Natuurlijk streeft de school er wel naar om de schoolsite zo goed mogelijk op het internet te zetten, om zodoende iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Elke informatie van derden waarnaar op deze site wordt verwezen of waarnaar via deze site wordt doorgelinkt valt onder de verantwoordelijkheid van die partij en niet onder die van de Laurentiusschool.